Du er her

Trommer

Trommeundervisning

At gå til trommer giver dig mulighed for at udvikle dine rytmiske og motoriske sanser, styrke fordybelsesevnen, samt lære det sociale aspekt i at spille sammen med kammerater i alle mulige musikalske sammenhænge.

Hjertet i et band der spiller rytmisk musik er trommeslageren, der både skal holde sammen på alle de andre instrumenter og sørger for at der er en fælles puls.

Trommeslageren skal have overblik, holde rytmen, følge melodien og ikke mindst formen i nummeret - Hvor mange takter er der til næste omkvæd? Hvilket break kommer der om 3 takter, give cue til resten af bandet når der kommer et nyt vers, osv.

Så der er rigtig meget at gå i gang med når du skal lære at spille trommer.

Heldigvis er det rigtig sjovt og der er altid plads til en trommeslager i de forskellige sammenspilshold på Musik & Kulturskolen.


I undervisningen vil du også lære at spille på perkussionsinstrumenter, der også er en del af det at være trommeslager.
Udover at spille i bands skal du også deltage i Ringsted Street Parade der flere gange om året optræder rundt omkring, b.la. i Tivoli.

# puls- og periodefornemmelse, genrekendskab (rock, latin, hiphop etc.) motorik (at kunne gøre flere forskellige bevægelser samtidig), teknik, nodelæsning, improvisation, sammenspil.

Hvis du har lyst til at gå trommer, er det meget vigtigt at have et vist element af selvdisciplin, da du kun bliver en god trommeslager ved at øve dig.

Derfor forventes det, at du øver dig helst hver dag og at du anskaffer dig/har adgang til et instrument.

 

Se priser mm. her

Klik her for at tilmelde dig

Klik her for at høre mere: https://www.youtube.com/watch?v=CyCYPjO2a0s