Spil-op Musik 0.-1. klasse

Legen i musikken og musikken i legen.

Spil Op Musik er for alle musikinteresserede børn i 0. og 1. klasse. Det er døren ind til et fællesskab omkring musikkens grundelementer, sang, rytmer, dans, leg og latter og ikke mindst krop og bevægelse. Vores team af musikpædagoger har en legende tilgang til undervisningen så timerne bliver sjove og afvekslende. Det hele krydres ved brug af rytmeinstrumenter, så som rasleæg, congas, bongotrommer, tamburiner og claves o.s.v.

spilop - Fælles puls, motorik, start/stop samtidig, genkendelse af toner, rytmemønstre, fantasi, …

- kun fantasien sætter grænsen for vore musikalske udfoldelser.

Det er Musik & Kulturskolens ambition at der kommer Spil Op Musik på alle skoler i Ringsted Kommune, så eleverne kan gå direkte fra SFO’en og hen i musiklokalet og have en sjov og spændende rytmiktime, uden at skulle med bus eller familie-taxa.

På holdet får børnene kendskab til forskellige danse, sanglege, rytmer og melodier. Alt indlæres gennem leg, latter og musisk bevægelse.

Vi tilstræber at oprette hold på skoler hvor der er nok tilmeldinger (min. 10).