Du er her

Rytmisk sammenspil

Spil med i et af vores mange bands.

At spille sammen med andre er dér, hvor det for alvor bliver sjovt at spille musik – dér, hvor du udvikler din musikalitet og færdigheder – og dér, hvor du får nye venner og masser af gode oplevelser. Musik handler om fællesskab!

Når du er over de indledende øvelser på dit instrument, er du klar til at være med i et af de mange bands og orkestre vi har i Musik & Kulturskolen – fx som bassist, guitarist, pianist eller trommeslager i en rytmegruppe, som sanger i et kor eller band, som blæser i V6, V12, A-team eller Big bandet, eller måske som laptop-musiker i Electrolab.

I Ringsted Musik & Kulturskole er det vores ambition at kunne tilbyde alle elever i alle aldre og på alle niveauer muligheder for at spille sammen med andre, og en vigtig del af vores vision handler om at skabe stærke fællesskaber og udvikle det, vi kalder, ’vores hus’ – elevernes Musik & Kulturskole. (se www.musikogkulturskolen.dk/vores-vision).

I sæson 2019/2020 har vi samlet en lang række sammenspilshold tirsdag i to parallelle bånd – en model, der åbner nye muligheder for samarbejder, projekter og undervisning på tværs af hold og genrer - og som, vi tror, kan bringe vores elever endnu tættere sammen og løfte vores vision.

Tag en snak med din lærer om, hvordan du kommer i gang, og om hvordan du kommer med i et orkester, band eller projekt, der lige passer til dig - og husk også, at det er gratis at gå til sammenspil, når man går til sang- eller instrumentalundervisning!