Spil-op Musik

Date: 17. august 2020
Undervisning på hjemskolen..

Skynd dig at tilmelde dit barn - for i sæson 20/21 tilstræber Ringsted Musik og Kulturskole at oprette Spil-op Musik hold på følgende skoler:

Allindelille skole

Benløse skole

Kværkeby skole

Musikskolen

Nordbakkeskolen

Ringsted lilleskole

Ringsted ny Friskole

St. Joseph skole

Søholmskolen

Valdemarskolen

Vigersted skole

Der skal være min. 10 elever på hvert hold, hvis det skal oprettes ude på ens skole, så spred gerne det gode budskab:-).

Spil Op Musik er for alle musikinteresserede børn i 0. og 1. klasse. Det er døren ind til et fællesskab omkring musikkens grundelementer, sang, rytmer, dans, leg og latter og ikke mindst krop og bevægelse.

Vores team af musikpædagoger har en legende tilgang til undervisningen, så timerne bliver sjove og afvekslende. Det hele krydres ved brug af rytmeinstrumenter, så som rasleæg, congas, bongotrommer, tamburiner og claves o.s.v.

- kun fantasien sætter grænsen for vore musikalske udfoldelser.

Det er Musik & Kulturskolens ambition at der kommer Spil Op Musik på alle skoler i Ringsted Kommune, så eleverne kan gå direkte fra SFO’en og hen i musiklokalet og have en sjov og spændende rytmiktime, uden at skulle med bus eller familietaxa.

Hvis holdet oprettes ude på ens skole kan der ske løbende tilmelding.

Se priser mm. her

03.07.2020