Mere SPIL OP

Date: 21. april 2021
Nyt hold for børn der går i 2. & 3. klasse

Mere SPIL OP er et nyt tilbud til børn i 2. og 3. klasse hvor vi udover alle de grundlæggende musikalske forkundskaber arbejder målrettet med blokfløjten. Vi skal spille lette små kendte melodier, arbejde med at finde en fælles puls, få styr på vejrtrækning, noder, rytmer, koordination, osv.

Endvidere skal vi finde fælles fodslag og lære at følges ad når musikken spiller og vi skal have det sjovt sammen med musik hele vejen igennem.
Mere SPIL OP er åbent for alle 2. og 3. klasser, og har du gået til Spil Op før er det rigtig godt.

Vi arbejder på med tiden at få Mere SPIL OP hold i gang på alle skoler, men der skal være min. 4 og maks. 6 elever før vi kan oprette et hold.

I første omgang opslås holdene på skolerne Allindelille Friskole, Ringsted Lilleskole, Sct. Joseph Skole og Søholmskolen.

Hvis der kommer tilmeldinger til anden skole på min. 4 vil vi forsøge at få oprettet et hold ude på hjemskolen.

Se priser mm. her

26.04.2021