Åbent hus på Ringsted Musik & Kulturskole

Date: 21. april 2018
Lørdag den 21. april kl. 10-12... kom og mød os!!

Ringsted Musik & Kulturskole indbyder lørdag den 21.april 2018 kl. 10.00 – 12.00 alle interesserede børn og unge, samt deres forældre til at kigge inden for på Regimentet 3, 4100 Ringsted.

Her kan man se og høre om alle de mange spændende tilbud man kan melde sig til i den kommende sæson. Det er en helt ny type arrangement skolen sætter i søen hvor man kombinere information, demonstration og tilmelding på en gang.  Det er alle Musik & Kulturskolens ansatte der samles denne dag for at give kommende elever og deres familier svar på alle de tanker og overvejelser der måtte være når man vil i gang med musik, dans, billedkunst eller drama.

Kl.11.00 bliver der Balletworkshop,  kl. 11.30 fælleskor med alle gæster og formiddagen igennem vil der være spændende aktiviteter rundt omkring på skolen.

Der bliver rig lejlighed til at få snakket med lærerne, ledelsen og alle øvrige ansatte, og det vil være muligt at tilmelde sig online. Forældreforeningen STØTTEN byder på kaffe, øl & vand under hele arrangementet.

Alle er velkomne!

13.04.2018