Du er her

Kor Genklang

Korundervisning for unge og voksne

Kom og vær med i korfællesskabet GENKLANG - et nyt rytmisk kor i Ringsted

Koret vil primært synge flerstemminge arrangementer inden for genren pop, rock, R & B og singer-songwriter, men der kan også nemt snige sig et lækkert jazzarrangement ind i repertoiret samt afstikkere ud i alle musikalske verdenshjørner.

På koraftenerne arbejdes med udvikling af korstemmernes klang, puls, rytmisk præcision, vejrtrækning, dynamik og en masse andre basale sangerkundskaber. Man behøver ikke kunne synge efter noder, men det vil være godt, hvis man kan orientere sig i en kornode og at man kan holde en stemme. Vigtigste er, at man har lyst til at udvikle sin sangstemme i et kor og frem for alt have det sjovt.

I GENKLANG samles mennesker, der deler ambitionen om, at korsang skal være spændende og udfordrende, sangere med en stor kærlighed til musikken og folk, der ønsker at blive en del af et lidt større, hyggeligt og rytmisk sang- og musikfællesskab.

Der ingen egentlig optagelsesprøve, så duk op. Tag eventuelt en snak med GENKLANGs korleder før eller efter koraftenerne.

Koret skal favne voksne sangere, unge såvel som ældre, øvede kor-entusiaster såvel som kor-nybegyndere, alle, der er klar til at dele den særlige oplevelse det er at synge rytmiske, sjove, smukke, nye, gamle sange sammen med andre i et nyt, energifyldt og udviklende musik- og sangfællesskab.

Kom og se, om det er noget for dig og tag en ven med!

Alder: 16+


Sted: Ringsted Musik- & Kulturskole, Regimentet 3, 4100 Ringsted
Sæson 30 uger

 

 

Se priser mm. her

Klik her for at tilmelde dig