Du er her

Klassisk sammenspil

Det er, når vi spiller sammen, der for alvor opstår skøn musik.

Vi spiller al mulig god musik på holdene hvor vi samler alle de akustiske instrumenter. Et instrument er akustisk når det ikke behøver en forstærker, men der er mange instrumenter der både findes som akustisk og elektrisk. F.eks.  guitar og klaver.

På holdene spiller vi mange slags musik, men hovedvægten er lagt på klassisk- og folkemusik. Musik er Musik.

Den skønne musik opstår når vi er sammen om den, så sammenspil er meget vigtigt at deltage i, og din instrumentallærer skal nok hjælpe dig med at finde ud af hvilket hold du skal være med på.

På Ringsted Musik & Kulturskole har vi to hold der spiller akustisk instrumentalmusik. Firkløver for dem der har spillet i længere tid og Cool Klassisk for nybegynder og lidt øvede.

Ud over disse to ensembler er vi altid med i de store orkestre der spiller til Julekoncerten, Ringsted Børnefestival og hvad der ellers kommer af spændende events.

I Ringsted Musik & Kulturskole er det vores ambition at kunne tilbyde alle elever i alle aldre og på alle niveauer muligheder for at spille sammen med andre, og en vigtig del af vores vision handler om at skabe stærke fællesskaber og udvikle det, vi kalder, ’vores hus’ – elevernes Musik & Kulturskole. (se www.musikogkulturskolen.dk/vores-vision).

#klassisk,tværfløjte,violin,cello,klarinet,klaver,noder,improvisation,klang,intonation

 
Al sammenspilsundervisning er gratis for instrumental- og sangelever.