Du er her

Om Corona forbehold på Musik- og Kulturskolen

Vigtige ting at huske, når vi skal passe på hinanden!

Musik- og Kulturskolen er forberedt grundigt til at kunne tage trygt og godt imod jer ift. Corona-risici.

 

Krav om mundbind

De nye corona-restriktioner omfatter krav om brug af mundbind indendørs på kulturinstitutioner og idrætsfaciliteter, hvor offentligheden har adgang. Det gælder f.eks. indendørs på museer, idrætshaller, kunsthaller, spillesteder, biblioteker, kulturhuse, zoologiske anlæg, biografer, teatre mv. Krav om brug af mundbind vil gælde både kunder, besøgende og personale tilknyttet den pågældende kulturinstitution og idrætsfacilitet.

Krav om brug af mundbind gælder ikke, når man sidder ned. Kravet om brug af mundbind eller visir gælder heller ikke for optrædende og udøvere mv. under disses optræden og udøvelse mv. Kravet gælder dog umiddelbart før og efter.

 

Iøvrigt gælder fortsat:

Al undervisning vil således være tilrettelagt efter de særlige vejledninger og retningslinjer, der er udarbejdet og gældende for Musik – og Kulturskoler.
 
I den forbindelse er det meget vigtigt, at I – elever såvel som forældre – medvirker aktivt ved at overholde og efterleve en række vigtige punkter.

• Bliv hjemme, hvis du har tegn på sygdom!

• Vent med at komme på Musik- og Kulturskolen til umiddelbart før din undervisning og vent uden for dit undervisningslokale til din lærer tager imod dig.

• Vi henstiller til, at elever og forældres ophold på Musik- og Kulturskolen omkring i forbindelse med undervisningen begrænses mest muligt – og foregår udendørs eller i det overdækkede område omkring hovedbygningen – af hensyn til Corona-risici.

• Forældre/værger bedes kun i det mest nødvendige omfang følge deres børn ind i bygningen.

• Vask hænder og brug håndsprit, straks du ankommer til Musik- og Kulturskolen, og igen når du forlader den.

• Hold afstand – og følg lærerens anvisninger for, hvor du skal sidde/stå i lokalet.

• Medbring og brug altid dit eget instrument, trommestikker mm. i undervisningen (klaver undtaget).


Inden for visse fag vil der i øvrigt være mulighed for at modtage fjernundervisning – fx når/hvis det vurderes, at man må blive hjemme pga. af mistanke om sygdom. Kontakt underviseren eller kontoret for at høre nærmere herom.
 
Vi glæder os til at se jer!
 

Link til retningslinjer:

https://kum.dk/fileadmin/_kum/3_Temaer_og_kampagner/Covid-19/Retningslinjer_for_genaabning/Retningslinjer_for_kulturproduktioner_og_kulturarrangementer_med_siddende.pdf

 

 

Publikationer