Du er her

Info om ny coronavirus/Covid19

Læs her om, hvordan Musik- og Kulturskolen forholder sig til ny coronavirus/Covid-19

Aktuel status (opdateret 12/3 -2020):

  • Al undervisning på Musik- og Kulturskolen er aflyst frem til og med mandag d. 13. april - Musik-og Kulturskolen er lukket.
  • Caféaften tirsdag d. 17. marts aflyses
  • Caféaften onsdag d. 1. april aflyses
  • Åbent Hus lørdag d. 25. april udsættes

På baggrund af regeringens udmeldinger er følgende gældende i Ringsted Kommune

Alle indendørs kulturinstitutioner, biblioteker, fritidstilbud m.v. lukker
Alle indendørs offentlige kulturinstitutioner, biblioteker, fritidstilbud og lignende indendørs aktiviteter lukkes hurtigst muligt og senest fra fredag den 13. marts 2020 i foreløbigt to uger. Udbydere af public service er undtaget fsva. angår nyhedsformidling og beredskab. Alle private udbydere, selvejende institutioner, frivillige foreninger og trossamfund mv. opfordres kraftigt til at gøre det samme.
 
Alle offentligt ansatte, der ikke varetager kritiske funktioner, sendes hjem
Alle offentligt ansatte, der ikke varetager kritiske funktioner, sendes hurtigst muligt og senest fra fredag den 13. marts 2020 hjem i foreløbigt to uger. De pågældende skal så vidt muligt arbejde hjemmefra. Hvis det ikke er muligt, sendes vedkommende hjem med løn. Offentligt ansatte, der er sendt hjem og ikke arbejder hjemmefra, står fortsat til rådighed for arbejdsgiveren og vil i øvrigt kunne blive pålagt at bistå med varetagelsen af nødvendige samfundsfunktioner. Med kritiske funktioner sigtes der fx til personale i sundhedssektoren, ældre- og plejesektoren, politiet, kriminalforsorgen, beredskabet, kødkontrollen og området for socialt udsatte. Det forhold, at hjemsendelse vil indebære opbygning af sagsbunker og forlængede sagsbehandlingstider, indebærer ikke, at funktionerne anses som kritiske.

Yderlige info findes på www.ringsted.dk samt www.coronasmitte.dk.