Gitte Paxevanos

Body

Hej!
Hos mig kan du for tiden gå til solosang, koret Sirene, dramaholdene Stjerneskud & Supernova og musicalholdet Sol, Måne & Stjerner samt klaver.
Jeg har været på musikskolen i godt 14 år og er bare vild med det! Jeg har gennem tiden undervist i en masse forskelligt udover sang - baby og småbørnsrytmik, Spil Op hold og børnekor. Men i takt med at mine egne 3 børn er blevet større, er mine elever det sjovt nok også.
Jeg er uddannet i musikvidenskab og teatervidenskab på Kbh's Universitet og har taget efteruddannelseskurser i Jo Estill Vocal Technigue, Anne Rosing-metoden, Dats Teateruddannelse, teaterinstruktion & scenografi, teatermake up og div. stemmekurser - herunder bl.a Musical Belting hos Klaus Møller.
Jeg elsker at nørde med mine fag og bliver stadig nysgerrig og begejstret over nye vinkler og viden, jeg kan inddrage i min undervisning.
Ved siden af musikskolejobbet synger jeg i forskellige sammenhænge med nogle skønne musikere og laver underholdnings-work shops i sang og kor for alle aldre samt musik for de mindste.
Så måske ses vi?

"Ah, music," he said, wiping his eyes. "A magic beyond all we do here!"
J.K. Rowling, Harry Potter and the Sorcerer's Stone (Harry Potter, #1)
"All the world's a stage."
William Shakespeare, As You Like It