Du er her

Billedkunstlinjen - AKADEMI K

... en fantastisk mulighed for at beskæftige dig med billedkunst på et fagligt højt niveau

For dig der gerne vil fordybe dig i billedkunsten og glemme alt om tid og sted. Og for dig der bare kan lide at tegne og slippe fantasien løs.

Her får du en fantastisk mulighed for at beskæftige dig med billedkunst på et fagligt højt niveau sammen med andre unge med samme interesse. Her kan du dygtiggøre dig og erhverve dig håndværksmæssige færdigheder, samtidig med at du lærer at idéudvikle, eksperimentere med form og indhold og arbejde med kreative processer med henblik på at udvikle dit eget kunstneriske udtryk.

På billedkunstlinjen kan du kvalificere dig til at søge om optagelse på BGK.Vi vil lade os inspirere af den professionelle kunst og afprøve forskellige materialer, teknikker og udtryksformer inden for tegning, grafik, maleri, skulptur, foto, animation, video, performance, lyd- og installationskunst. Vi vil også kigge på kunst, reflektere over værkernes betydning og sætte ord på det vi ser, så vi sammen får en dybere fælles forståelse for kunsten.

På billedkunstlinjen vil vi veksle mellem individuelle og fælles kunstprojekter, der giver plads til faglig fordybelse såvel som samarbejde og inspiration, sparring og udveksling af ideer.

Et forløb på billedkunstlinjen i AKADEMI K kan med fordel kombineres med tilvalg af et eller to ARTLAB fagkurser i tegning/maling/keramik til nedsat pris.

Se priser mm. her

Klik her for at tilmelde dig

Læs mere om AKADEMI K på www.akademi-k.dk.

Underviser: Astrid Winsløw Hammer
Oktober til marts, torsdage kl. 16.00 – 20.00 (+ workshops udvalgte weekends).