Du er her

ARTLAB billedkunst-fagkurser (12 - 18 år)

Keramik, maleri og tegning for begyndere og let øvede

ARTLAB er for dig, der godt kan lide at arbejde kreativt og ønsker at blive bedre til at udtrykke dig visuelt.

Her har du mulighed for at skabe dine egne værker, blive teknisk dygtigere og få ny inspiration, der kan bryde dine vante tanker og forestillinger. Du mødes med andre unge, der har samme interesse som dig. Sammen udfordrer vi det kendte og eksperimenterer med det nye.

ARTLAB tilbyder korte forløb, hvor du får lov at afprøve forskellige materialer og teknikker indenfor tegning, maleri, grafik, skulptur, keramik m.m.

TEGNING (efterår / forår)
Alle kan lære at tegne! På tegnekurset lærer du at se på omgivelserne på en ny måde. Vi vil arbejde med iagttagelsestegning, hvor du lærer om streg og form, komposition og perspektiv, lys og skygge. Vi vil også afprøve forskellige tegneteknikker og tegneredskaber som kuglepen, tusch, kul, blyant, grafit og pastelkridt, hvor du lærer om stregens forskellige egenskaber.

Underviser: Astrid Winsløw Hammer

Kursus 8 uger, torsdage kl. 16.00 – 18.00

Kursusstart torsdag 26/8.2021 (uge 34)

Kursusstart torsdag 21/4.2022 (uge 16)

MALERI (efterår)
Er du glad for at male, eller har du lyst til at lære det? På malekurset får du lov at dyrke glæden ved at skabe dine helt egne malerier. Du bliver introduceret til billedkomposition, farvelære, stilarter og maleteknikker gennem små øvelser, mens du eksperimenterer og finder frem til dit helt eget billedsprog.

Underviser: Astrid Winsløw Hammer

Kursus 8 uger, torsdage kl. 18.00 – 20.00

Kursusstart torsdag 26/8.2021 (uge 34)

KERAMIK (forår)
På keramikkurset modellerer vi i ler! Ler kan benyttes både til brugskunst, unika og skulpturer. Vi vil eksperimentere med inspiration fra kendte kunstneres keramiske værker. Du kan fordybe dig og formgive dine egne figurer og skulpturer, og du kan designe dine egne vaser, fade og krus. Du vil blive guidet gennem processen hele vejen fra ideen til det færdige produkt, mens du afprøver forskellige keramiske teknikker.

Underviser: Astrid Winsløw Hammer

Kursus 8 uger, torsdage kl. 18.00 – 20.00

Kursusstart torsdag 21/4.2022 (uge 16)

 

NB! ARTLAB kurser kan også med fordel kombineres med et forløb på billedkunstlinjen i AKADEMI K.

Se priser mm. her

Klik her for at tilmelde dig